С КриБо в Пещерата

Прочетено985 пъти!

Нека купонът започне сега!

Изцяло по Ваше желание, изцяло във Вашата власт!

Тук имате възможност да се насладите по-дълго на прекрасното емоционално преживяване – имате на разположение 4 часа. Имате достатъчно простор, за да се развихрите. Вихрете се спокойно – имате пълна свобода на действие. Ако прецените, можете да се погрижите изцяло за менюто на Вашите малки и големи гости, да им приготвите любимите неща и да ги изненадате в приятна обстановка с домашно приготвена храна.

Франгмент Кетъринг
Ягоди в шоколад
Примерно меню за парти

 

 

Можете и изцяло да се доверите на нашите проверени и доказали се партньори и да поръчате каквото Ви душа иска за да постигнете перфекното парти без да се грижите и морите за нищо. Имате възможност да избирате между различни примерни солени менюта, както и от изискан и богат сладък бар.   Стилни студени коктейлни хапки, топла пица, поднесена на парти хапки, хапчици от палачинки,  миниатюрни плодови или шоколадови тарталети, мини еклерчета, декорирани бисквити или мъфини, кейк попсове или други дребни вкуснотии – Вие изберете и Вашето лично меню си направете.

 

Плато коктейлни хапки
Ефектен таралеж с 80 бр. мини цариградски кюфтенца с бейби царевички и домати Чери
Плато с колбаси и сирена

 

 

Празникът за да е незабравим, трябва и да си го украсим. Ако искате се подгответе и декорацията си  наредете, по темата детска любима или пък автенична приказка неповторима. Ако пък това не ви се отдава, за нас е направо награда. С удоволствие ще пресъздадем всеки детаил любим – от приказка или пък от филм, ще създадем и подредим с вкус и желание всяко детско мечтание. За нас декорацията е елемент неделим от цялата празнична атмосфера. Затова с много любов и вдъхновение се стараем да изпълним и най-нестандартните детски желания.

Балони с хелий
Частична декорация
Зала за хранене с вариант на семпла декорация Леденото Кралство

 

 

Тематична украса Костенурки нинджа
Франгмент от декорация на тема Футбол
Футболна маса

 

 

Цялостна тематична декорация Смелата Ваяна
Тематична маса Смелата Ваяна
Фрагмент от тематична декорация Смелата Ваяна

 

 

За 100% успех е добре и аниматор да си подберете. Анимацията е от най-важните елементи в едно празненство, особено за детските празници. Затова бъдете внимателни при избора си на човекът, който ще се грижи за настроението на Вашите малки гости. Ако имате изпитан кандидат – поканете го. Ако обаче нямате никой конкретен в предвид, по-добре ни се доверете. Ние работим с млади и ентусиазирани професионални аниматори, хора,  за които това не е просто работа, а призвание.

Балонено шоу с Мики и Чарли
Хелоуински забавления
Пиратско парти

 

Брейк парти с Калин Гибона
Детска дискотека
С Калинката
Маккуин
С Красавицата Бел
Научно парти

 

 

И каквото още Ви хрумне. Вариант си изберете и Вашето си парти направете.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top