Тематична анимация за детско парти

Тематична анимация си избери – детско парти направи! За рожден или пък имен ден щуро парти ще е без проблем. С любимата ти тема знай, става див купон безкрай.

Защо изборът на тематична анимация е важен?

В основата на всяко добро парти стои точната тематична анимация. Изборът на подходяща тема за партито на Вашето съкровище е сложна и отговорна задача. Имайте в предвид, че всяко дете носи своята индивидуалност и затова не е задължително да харесва това, което е любимо на неговите връсници и приятели. Затова ние ще се опитаме да Ви помогнем като Ви посочим няколко основни типа теми – популярни, класически, универсални, за момчета и за момичета. Седнете заедно с рожденика, разгледайте, обсъдете и преценете коя тема за детското тържество е най-подходяща и любима за него.

 

Популярна тематична анимация за детско парти

Лего Нинджаго

„Лего Нинджаго” е по-скоро тема, ориентирана към момчетата, но има и много момичета, които са заклети фенки на тези нинджи.

ВИЖ ПАРТИТО

Елза от Леденото кралство

Елза или Анна – сбъдната мечта за всяка малка дама. Двете сестри, безкрайно красиви, носят много настроение и магическо обаяние.

ВИЖ ПАРТИТО

Анна от Леденото кралство

Елза или Анна – сбъдната мечта за всяка малка дама. Двете сестри, безкрайно красиви, носят много настроение и магическо обаяние.

ВИЖ ПАРТИТО

Миньоните

Миньоните са идеален избор на тема за детски рожден както за момче, така и за момиче, и да задоволи капризите и потребностите на всички, кипящи от енергия щураци.

ВИЖ ПАРТИТО

 

Колите

Тема Колите е подходяща за всички възрасти, тъй като освен игри и забавления, по време на партито децата се учат, че е важно да спечелиш като полагаш усилия, както и че загубата е преодолима и мотивираща.

ВИЖ ПАРТИТО

Пирати

В смях и закачки, децата научават основни неща за пиратския начин на живот и се опитват да ги пресъздадат със собствени усилия. А кое дете не обича да влиза в различни образи на любими герои?

ВИЖ ПАРТИТО

Мини Маус

Въпреки, че е родена през далечната 1928 г., Мини Маус е един от любимите образи на всички мънички момиченца. Толкова сладка и красива, тя има притегателна сила, която ги обгръща и мечтите им в реалност превръща.

ВИЖ ПАРТИТО

Ариел - малката русалка

Ариел е красива, своенравна, свободолюбива, решителна и дива. Точно като Вашето прекрасно малко момиченце, което мечтае да бъде русалка. Благодарение на едно морско тематично парти.

ВИЖ ПАРТИТО

 

Класическа тематична анимация за детско парти

Пипи Дългото чорапче

Тя живее без родителски контрол и често се надсмива над възрастните — нещо, което импонира на младите читатели — особено, когато тези възрастни са несправедливи или нечестни.

ВИЖ ПАРТИТО

Маша и Мечока

Героите НЕ са сладникави и изкуствено прекалено добродетелни. Те имат лоши страни и недостатъци, но в развитието на действието се стремят да ги преодоляват.

ВИЖ ПАРТИТО

Костенурките нинджа

Те живеят в каналите на Ню Йорк, изолирани от обществото и се бият срещу дребни крадци, зли мегаломанияци и извънземни нашественици.

ВИЖ ПАРТИТО

Цар лъв

Историята започва в Лъвските земи. Рафики, мъдър, стар бабуин, представя Симба, новороденото лъвче на Цар Муфаса и Сараби, пред животните, събрали се пред Лъвската скала.

 

 

 

Тематична анимация основно за момичета

За малките момичета най-разпространените, търсени и желани предпочитания за празненства са на тема „Принцеси“, „Мини Маус“, „Пипи Дългото Чорапче“, „Замръзналото кралство“, разбира се. Това включва приказни рокли, замъци и чудеса. Малко по-големите момиченца си падат вече по тематика свързана с „Поп икони“ от рода на Хана Монтана, Сой Луна и т.н.

Замръзналото кралство

В него се разказва за Елза – принцеса, а по-късно и кралица на Арендел, която има силата да замразява всичко, щом се допре до него. Още малка сестра й Анна претърпява инцидент докато се забавлява с магията на сестра си.

ВИЖ ПАРТИТО
Принцеса Аврора

Една прекрасна приказка за красотата, добротата, завистта и силата на любовта. „Спящата красавица” е народна приказка, публикувана за първи път от Шарл Перо през 1697 г.

Рапунцел

Дългокосата принцеса Рапунцел е прекарала целия си живот в една кула, но когато вижда бандит, минаващ покрай кулата, тя се влюбва в него. За да намери любовта си, принцесата трябва да излезе от кулата и да се сблъска с външния свят за първи път.

Хелоу Кити

Сладко палаво котенце с палав дух за приключения. Има всички предпоставки за щур купон с много забавление, смях, игри и бели.

 

 

 

 

Тематична анимация основно за момчета

Ако детето е момче, най-характерните теми са „Спорт“, където момчетата могат да преобразят своите любими спортове в дейности, „Пирати“, където палавите малчугани да влязат в образите на опасни мореплаватели, както и ненадминатите „Супергерои“, „Колите“, „Лего Нинджаго“ и т.н.

Спайдър мен

Ухапване от радиоактивен паяк предизвиква мутации в тялото на Питър Паркър и  му дава суперсили. Спайдър мен има способността да се катери по стени, свръхчовешка сила и шесто чувство („паяк-чувство“), което го предупреждава при опасност и му дава перфектен баланс и равновесие, както и свръхчовешка бързина и ловкост.

Железният човек

Едно момче гений, той влиза университет на 15  години и  изучава електроинженерство и по-късно получава магистърска степен в областта на електротехниката и физиката. След като родителите му са убити в катастрофа, той наследява компанията на баща си. И започва битката с лошия Вонг Чу…

Майстор Мани

Всеки има нужда от майстор, всяко момче иска да бъде майстор и всеки майстор е едно малко момче. Едно разваля, друго поправя и накрая винаги се справя. Майстор Мани и неговите инструменти са винаги на разположение да помогнат в нужда със смях, песни и игри.

СпонджБоб квадратни гащи

СпонджБоб е енергична и оптимистична морска гъба (въпреки външния си вид в по-голяма степен прилича кухненска гъба за миене), който живее в море от ананас и обича работата си на готвач на Кристи Краб. Неговият най-добър приятел е Патрик – морска звезда с когото постоянно участват в небивали случки и преживявания…

ВИЖ ПАРТИТО

 

Тематична анимация – сцената е Ваша…

Предложените по-горе варианти за тематична анимация за детски рожден ден са малка част от възможностите за избор. За напред ще публикуваме и представяме още и още варианти. Отворени сме към предложения, мнения и препоръки от Ваша страна. Ако избраната любима на вас и детето ви тематична анимация НЕ присъства в посочените тук теми, чувствайте се свободни и спокойни да обсъдим вашите желания. „Невъзможни неща няма, трудните изискват малко повече време…“

 

Няма Коментари

Коментарите Са Затворени

To Top