Мъж и жена избиращи тема за детско парти за детски рожден ден

Как да избера тема за детско парти за рожден ден

Прочетено1671 пъти!

Как да избера тема за детско парти за рожден ден?

Изборът на тема за детско парти за рожден ден НЕ е лесна задача. Трябва да се вземат предвид много фактори. Възраст, пол, гости, тематика и т.н. Ето няколко съвета…

Рожденият ден е един от най-специалните празници за твоето дете. Така че не бива да правиш компромиси що се отнася до планиране, организиране и реализиране на прекрасния повод. Детето чака цяла година, за да отпразнува ГОЛЕМИЯ СИ ДЕН.

За да бъде наистина най-специален празникът, трябва да избереш подходяща тема за детско парти. Съобрази я с неговия любим герой, любима книга или филмче, любимо хоби и т.н. Така ще си сигурен/на, че малкото човече ще запомни организираното парти за рождения му ден завинаги.

Как да се насладя и аз на партито за рождения ден на детето ми?

Колкото и да ти се струва лесно, едно детско тематично парти би могло да се окаже доста трудно постижимо за реализация, ако го правиш в домашни условия и сам/а. Всеки е подложен на голямо напрежение преди, по време и след партито за детки рожден ден. Подготовка, пазаруване, чистене, готвене, организация, осъществяване, лудница, пак чистене, може би лек или пък НЕлек ремонт… 🙂

За щастие НЕ е нужно да се сблъскваш с „мисията невъзможна“ по организиране и изпълнение на задачата. А просто да се обърнеш към детски парти клуб, който ще се заеме да подготви и организира всичко. Темата за детското парти, поканите, украсата, пийването, хапването ( най-вече СУПЕР важната торта, без която НЕ може) и намирането на подходящ аниматор, който да забавлява децата.

Един от най-възхитителните, но и трудни моменти при подготовката на рождения ден е да се избере тема за детско парти. Това ще е твоята основна задача като родител, тъй като ти познаваш най-добре твоето дете. Тази информация е изключително ценна и важна, за да могат организаторите от детския парти център да действат по програма.

Каква тема за детско парти е подходяща за моето дете?

Класически теми
Теми за момичета
Теми за момчета

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ

Като цяло темата за партито се избира въз основа на това на колко годинки е детето, полът му и естествено личните му предпочитания, герой/и, книга, филмче…

Ако празненството е за дете, което е на възраст 1 или 2 годинки, темите могат да бъдат почти всички възможни (от животинки до Телетъбиси). Защото детето все още няма кой знае какви предпочитания. Ако ще подготвяш парти за по-голямо дете, най-добре да се спреш на тема, свързана с любимите му анимационни герои и други подобни. То е достатъчно зряло за да знае и избере какво иска за своя собствен рожден ден.

Ако детето е момче, най-характерните теми са „Спорт“, където момчетата могат да преобразят своите любими спортове в дейности. „Пирати“ – палавите малчугани влизат в образите на опасни мореплаватели, както и ненадминатите „Супергерои“, „Колите“, „Лего Нинджаго“ и т.н.

За малките момичета най-разпространените, търсени и желани предпочитания за празненства са на тема „Принцеси“, „Мини Маус„, „Пипи Дългото чорапче„и „Замръзналото кралство„, разбира се. Това включва приказни рокли, замъци и чудеса. Малко по-големите момиченца си падат вече по тематика свързана с „Поп икони“ от рода на Хана Монтана, Сой Луна и т.н.

Как да избера най-подходящата тема за детско парти за рожден ден?

Често се случва така, че за родителя се оказва много трудно да вземе решение за ЕДНА единствена тема за детско парти. Тя трябва да отговаря най-добре на желанията и характера на детето ти. Ако и ти си сред тези хора, които имат ужасни затруднения с избора на парти тема, предлагаме ти няколко основни съвета, които ще те улеснят:

Направи проучване

Проучването се прави чрез четене на детски списания, които илюстрират празнични теми за всяка възрастова група. Също така може да бъде постигнато чрез сърфиране в мрежата и търсене на сайтове, които предлагат тематични идеи за детски рожден ден. Ще имаш по-голям избор и ще се запознаеш в детайли, как протича цялата подготовка на детското парти. И най-вероятно ще се убедиш за пореден път, че е излишно да се занимаваш с организацията и изпълнението сам/а. Решението ти, да се довериш на детски парти клуб е възможно най-разумно и рационално.

Следвай актуалната модна тенденция на тематичните детски партита

Запознай се с най-харесваните теми за детски партита за  рожден ден и текущите най-популярни празненства. Това е може би най-добрият начин за избор на тема, тъй като ще добиеш представа какво се търси и предпочита най-много. Има много информация по този въпрос в интернет и може да разгледаш различни мнения и коментари на хора, които са минали по този път малко преди теб

Избери една типична тема и направи твои собствени вариации

Ще откриеш, че в днешно време има много вариации на любимите теми за рождения ден на детето ти. Но ако искаш празникът да се превърне в един по-различен роман, можеш да създадеш свои собствени варианти. Има възможност, от една тема да смесиш два или повече героя. Това несъмнено ще бъде определено за хит сред гостите, без оглед на тяхната възраст. Не е задължително тематиката да е само Супермен – може да бъде Супергерои, което от своя страна разширява кръга на възможностите за СУПЕР персонажи.

Нека темата за партито отговаря на личността на детето ти

Като родител, ти  най-добре знаеш какви са характера и личността на детето ти. За да се увериш, че той или тя ще се наслади от сърце на своя празник, избери такава тема/такъв герой с характеристики, откликващи и свързани най-много с индивидуалността на твоето дете. Така хем детенцето ще е щастливо, хем ще го представиш пред гостите като любимия му герой.

Увери се, че темата на партито е подходяща за възрастта и пола на детето

Това е изключително важно, тъй като може да гарантира, че детето ще се зарадва на своето празненство. За да се избегнете неудобство, уверете се, че темата която обмисляте, е подходяща както за възрастта, така и за пола му.

Направи празника на детето си незабравим, като се погрижиш да му бъде организирано едно чудесно тематично парти. То със сигурност го заслужава и ще го оцени. От теб се иска само да избереш тема за детското парти за рождения ден и да се забавляваш на празника.

Ние от детски парти клуб КриБо сме насреща за всичко останало.  Довери ни се и ние няма да те разочароваме.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top