Детски рожден ден с тема Тинкърбел, Камбанка или Зън

Прочетено1815 пъти!

Миниатюрна по размер, огромна по сила и значение, любимка на момиченцата и мечтана приятелка на момченцата. Своенравна, непокорна, дръзка, избухлива, понякога раздразнителна, разглезена, ревнива, отмъстителна и любознателена – всичко това е Камбанка, известна още като Тинкърбел и Зън.

Нежна и кокетна, цветна и вълшебна – една тема, която дава възможност за магически импровизации, изживяване на вълшебни мигове и трансформации.  Малки феи и вълшебства стоплиха детските душички и превърнаха очетата им в звездички. Играха и се смяха, превъплъщаваха се и пяха не само малките девойки, но и техните приятели момчета геройски.

Тематична украса за празничната маса на тема „Тинкърбел“

В цвят и вкус облякохме масата нежна за тази дамичка малка и сладка. Пренесохме се в приказен свят с магическа атмосфера за да отпразнуваме подобаващо празника важен на мъничка фея Ванеса. Поръсихме всичко с вълшебен прашец и звучеше радостно всеки детски гласец.

  Тинкърбел украса
Тематична декорация Камбанка
Тематично украсена маса Камбанка
Камбанка

 

 

Парти диво в действие

Нашата Камбанка, омайна и сладка, им отправи не една загадка. Децата смяха се в захлас и изпълняваха задачите магични от малки феички до герои епични.  Дамите си бяха в царство свое, но не пренебрегнаха и кавалерите си – всичките момчета участваха активно, от магическата атмосфера с шепи гребяха, та и те така се смяха и толкова играха, че си тръгнаха изморени, но и истински удовлетворени.  Може да е от вълшебния прашец, но нямаше дете, което да не грее, всички се посмяха и на воля си играха. Пренесоха се всичките дечица в атмосферата на хиляди вълшебства и играха до насита, завладяни от магия скрита.

 

Да разкършим
Мини състезание
Голям смях
Щастливи купонджии

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

С приятели добри, тортата най-вкусна е, нали? Ето я и малката дружина да помага на Ванеса да гаси огина.

 

Торта с фото декор Тинкърбел
Супер е тортата, мамо!
Честит Рожден Ден, Ванеса!

Тинкърбел ги вдъхновява и леко поощрява и накрая пак еква детски смях.

Цветно, нежно и магично завърши без желание  и това тържество феерично. Но пък мъничка Ванеса отиде си доволна и засмяна – това е нашата награда.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top