Да срещнеш Аврора

Детски рожден ден с тема „Спящата красавица“, принцеса Аврора

Прочетено2029 пъти!

Вълнуваща и прекрасна, пленителна и поучителна е историята на Спящата красавица.

Романтика и вълшебства, любов, мистика и приказка – легендата за Спящата Красавица и нейната прекрасна героиня, принцеса Аврора. Една класическа тема за вярата, за победата на добродетелта и затова как винаги има надежда.

Тематична украса за празничната маса на тема „Спящата красавица“, принцеса Аврора

Розова и романтична маса, атмосфера идилично-феерична – 100% предпоставка за едно наистина принцеско парти. Нежни дребнички детайли нявсякъде сме разпиляли и от усмивки доволни всички личица са огрени. Принцеса Аврора надзърта от цялата маса – от кексчета и поставки, от водичката даже.  Изключително момичешка, класическа тема, която дава много възможности за сбъдване на „принцески“ желания. И всяка мъничка принцеса го заслужава. Защото няма нищо по-хубаво от щастливо дете, защото можете да го направите, защото можем да го направим. Защото всяка мъничка принцеса има нужда от своята доза романтика, вълшебство, обещание…

Принцеса Аврора за Сияна
Като в приказка
Само за принцеси
Тематична украса на тема Спящата красавица
Тематична декорация с храна, Аврора
Празнична маса Аврора

 

 

 

 

Парти диво в действие

Когато и на живо принцеса Аврора се появи, грейнаха щастливи всички мънички дами и се размечтаха съвсем да се превърнат в принцеси и те някой ден. По момичешки леко срамежливи, впуснаха се в принцески занимания, с шеги и забавни игри, бързо размина им се срама. Забавляваха се те юнашки, показаха на малките мъже какво могат и те. И до края всички бяха засмени, от игри и смешки малко изморени и малките моми, и малките ергени. Взеха си и те поука как да грабват своите принцеси.

Да срещнеш Аврора
Момичешки смешки
Принцеси
Принцеса в нужда се познава
Приказни предизвикателства от Аврора
Предизвикателствата на Аврора са приети и изпълнени

Кой не обича приказките? Кой не е запленен от вълшебното им съдържание и излъчване? Кой не харесва приказните развръзки и магическите възможности? Няма такива! И малки и големи са запленени от всички непознати възможности. Всички винаги тръпнат в очакване на развръзката, интересуват се от неестествените сили и случки. Магията на любовта, на феите, на доброто и техните свръхестествени способности са една винаги вълнуваща, безкрайна и неизчерпаема тема.

 

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Вкусна и прекрасна бе и тортата вълшебна. Поднесе я Аврора веднага щом чух мини хора да скандира „Торта, торта, торта“. Рожденичката сладка бе захласната от изненада. Точно тази торта беше пожелала.

Торта Аврора
В приказния свят на Аврора
И тортаааааааааа

 

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top