Батман до Батман

Детски рожден ден с тема „Батман“

Прочетено2263 пъти!

Още една супергеройска тема, но много различна от останалите. Батман е тайната самоличност на Брус Уейн – милиардер и грижещ се за доброто на другите. Често той се държи като типичен богат и разглезен мъж, само за да поддържа имиджа си и да отклони вниманието на околните от истинските си цели.

Още като дете той става свидетел на насилствената смърт на родителите си. Това оставя у него дълбока следа и го мотивира да се усъвършенства и достигне до предела на интелектуалното и физическо съвършенство за да се противопостави на престъпността.

Батман няма суперсили и възможности. Разчита изцяло на своите максимално усъвършенствани физически и интелектуални възможности.

Тематична украса за празничната маса на тема „Батман“

Добре дошли в Готъм сити – градът на Батман. И тук, както и в обикновената част от живота му, цари изобилен разкош – маски и близалки, бисквити и напитки – всичко облечено в батмански одежди. Безкомпромисната тематична украса на празничната маса донесе много радост на децата, които нямаха търпение да се превъплътят в мини герои и да покажат суперсилите свои.

Тематична маса Батман
Детайли от тематична маса Батман
Детайл от Батман декорация
Батман тематична декорация за Ники
Тематична маса Батман за Ники
Фрагмент от тематична маса Батман

Парти диво в действие

Типично по батмански – с главата напред – се хвърлиха децата в играта. Без страх и без свян, нападнаха Батман и се опитаха да научат от него всичките тайни на супергоройския успех. Завладяни от глад за приключения се впуснаха с всички сили да изкопчат от него всички възможни умения. Но не им се даде той, нали все пак е супергерой.  Опитаха се даже да го отвлекат и тайните да извлекат, но не поддаде Батман и на това, остави си всичко важно в своята глава. Даде им обаче много смях и игри и успя с това да ги удовлетвори. Дивяха и се смяха малките човечета до пълно изтощение.

Да срещнеш Батман
Опит за отвличане на Батман
Батмански смешки
Батмански закачки - да се запознаем
Истински ееее
Батманска буря

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Супергеройско изпълнение беше и това творение – батмобил да се направи, иска сили здрави. Ала и това не ще ни спре да зарадваме всяко дете. Ето я и тортата – прекрасна, това на всички трябва да е ясно.

3Д торта Колата на Батман
Батман духа свещите
Батмобил

 

Торта фото декор Батман
Батман поднася тортата
Фото с Батман за спомен

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top