Мини Маус

Детски рожден ден с Мини Маус

Прочетено2480 пъти!

Детски рожден ден с Мини Маус

Мънички прекрасни дами, от Мини Маус завладяни, празнуваха при нас и я гледаха в захлас. С много смях и забавление смело се впуснаха в мишешки приключения. Пяха и танцуваха, скачаха и лудуваха, празник чуден изживяха.

Въпреки, че е родена през далечната 1928 г., Мини Маус е един от любимите образи на всички мънички момиченца. Толкова сладка и красива, тя има притегателна сила, която ги обгръща и мечтите им в реалност превръща. Всяка малка чаровница, търсеща невероятно изживяване в компанията на Мини Маус е добре дошла в нашето приказно КриБо.

Тематична украса на празничната маса

Няма как да е без украса тази толкова нежна и момичешка маса. Тематични елементи всякакви интересни, панделки цветни с точици кокетни, водички малки с уникални етикети.  Лакомства и украшения създават истински празнично настроение. С разнообразни Мини-дреболийки стараем се да зарадваме всички.

Името на малката Ви принцеса и всички нейни желания ще са на почитание през цялото време, а Мини Маус и рожденичката ще са истински почитни дами. Ето и варианти на нашите изпълнения:

Тематична декорация Мини Маус
Тематична маса Мини Маус
Мини Маус за Радост
Червена Мини
Червена Мини за Калина
Празнична Мини-маса в червено
Вода Мини Маус в три варианта
Втори вариант за украса на празничната маса Мини Маус

Тематична маса Мини Маус

 

 

 

 

 

Парти диво в действие

С разни мишешки закачки, Мини смело раздава задачки. И децата така се стараят да не разочароват любимата си героиня, че сили напрягат и се раздават за по трима. А тази мишчица кокетна ще им се отблагодари като ги засипе с безброй игри. И за момичета, и за момчета забавлението ще осигури. В състезания и в смехории, децата ще премерят сили, ще попеят и ще потанцуват, хубаво ще полудуват. И накрая за капак – доволен и засмян ще си тръгне всеки почетен хлапак.

Мини инструкции
Мини и приятели
Мини игри за мини човечета
Мини Маус в акция
Миши танци и игри
Мини Маус дава наставления

 

 

 

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Вижте и тортите, които зарадваха няколко мини-дами:

Мини Маус и за Бориса
Колата на Мини Маус за Никол
Торта Мини Маус за Рая

Торта Мини Маус вариант
Торта Червена Мини Маус
Щастливи усмивки

 

 

 

 

 

Подарете на детето си всичкото внимание и грижа, доверявайки се на нашия екип. Ние ще Ви пренесем в света на Дисни и приятели, ще направим всичко възможно за да Ви осигурим празнични настроение и атмосфера в този толкова специален за Вас ден. А малчуганите дълго ще си спомнят и разказват за емоцията с Мини Маус и магията на КриБо.

 

 

 

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top