Принцеса София

Детски рожден ден с тема „Принцеси“ , принцеса София

Прочетено2291 пъти!

Принцесите винаги са на мода. Те нямат възраст и никога не остаряват, не спират да са вълнуващи и интересни, да са модел за подражание и извор на мечти. Вероятно оттам е и мечтата на всяко мъничко момиче – да бъде поне малко принцеса. Да бъде красива, да бъде добра и харесвана. Какво по-добро начало в принцеското усъвършенстване от това да се обградиш с максимален брой принцеси? Да можеш да черпиш от техните обаяние и знания, движения и поведение – ето това си е истинско попадение.

Тематична украса за празничната маса на тема „Принцеси“

В розово и с вкус подготвихме терена за едно емоционнално и неповторимо принцеско приключение. С мъничко старание и страшно много желание подредихме празничната маса за да подгреем за партито децата. Красиво и нежно беше нашето решение и не остана незабелязано, а бе високо оценено от поръчителката му прекрасна – Вили. За удоволствие на малките ни гости обърнахме внимание на всеки детайл и направихме маса чудесна за истинско принцеско преживяване. По желание на младата ни дама декорацията бе така подбрана – искаше на масата да бъдат по възможност всичките принцеси, а за партито да се погрижи само една – принцеса София. А романтичната нагласа превърна в малко бижу нашата празнична маса.

Тематична декорация Принцеси
Тематична декорация Принцеси
Принцеса София за Вили

Парти диво в действие

В строхотно настроение за много забавление дойдоха си децата и нямаха търпение да срещнат своята принцеса и да се впуснат през глава във всички възможни принцески неща. Даже и мъжете малки бяха готови за момичешки закачки. Появи се и принцесата София, което зареди ги с още сили и вече нямаше нищо, което да помрачи купона. Най-различни предизвикателства и игри принцесата наша им осигури, з а да ги види в кое са най-добри. Всичките оказаха се победители в най-важната дисциплина – купонджии. Дивяха и се смяха, закачаха се и се състезаваха, страшно много се забавляваха.

Готови за парти
Да започваме купона
Буряяяяяяя
Рожденичка в полет
Във вихъра на забавата
Да си поприказваме

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Ето я и тортата мечтана. Какви ли не мили пожелания летяха и всички много се смяха.

Парти стана чудесно – признаваме си честно.

Фото торта с Принцеси
Да поздравим рожденичката
Приятел в нужда се познава

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top