Спондж Боб Квадратни гащи

Детски рожден ден на тема Спондж Боб

Прочетено2732 пъти!

Детски рожден ден на тема Спондж Боб

Жълтата гъба Спондж Боб e герой,  който създава множество смешни и забавни истории. Жизнерадостен жълтурко, предизвикващ непрекъснато иронията на съдбата, Спондж Боб носи много настроение и положителен заряд. Въпреки своя антикъсмет Спондж Боб е винаги в добро настроение.

Комични ситуации, номера и препятствия – идеална основа за едно забавно парти за детски рожден ден.

Тематична украса за празничната маса на тема „Спондж Боб“

Гмурнахме се без задръжки в дълбините океански. И извадихме на сухо миди, перли и акули. Октоподи, малки сладки, разпериха си пипалата и веднага на децата грейнаха в усмивки лицата. Морски мрежи и корали тук са се простряли. Патрик, Сепия и Сенди – на Спондж Боб приятелите верни, наизскачаха и те, за да зарадват всяко дете. И без рак бургери не мина малката дружина, но и при нас рецептата е дълбока тайна. Направихме запомняща се вкусна тематична украса и за тази специална празнична маса.

Спондж Боб украса
Морски вкусотии
Спондж Боб вода
Тематична маса Спондж Боб - вариант
Тематична вода Спондж Боб за Радко

Парти диво в действие

Нашият Спондж Боб лъчезарен забърка луди игри и забавление, които превърнаха КриБо в арена на приключения. От нашите „дълбини“ просто извираха кикот и шеги. С много смях и състезания бяха удовлетворени всички желания. И малките приятели наши имаха какво да разкажат. Смяха се и лудяха, до изнемога бесняха, но всички бяха щастливи. Празникът мина прекрасно, това трябва на всички да е ясно. А в забавата неусетно предадхоме урок от Спондж Боб вдъхновен, че да губиш не е страшно, а да опиташ пак е важно, че с приятели добри никога не ще останеш в бедата ти. Както и че всичко в този живот е приключение и важното е да го посрещнеш в добро настроение.

Спонжбобски игри и закачки
Да поскачаме с чували
Хитри номерца
Спондж Боб и децата
В разгара на купона

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Торта, даже че и половина, за цялата дружина :). Всички бързо тука се събраха и даже малко се посмяха на свенливия ни Калоян, че е вече остарял :).

Спондж Боб + Спондж Боб

Фото торта Спондж Боб

Q da bruknem v tortata
Да му пожелаем
Изморени, но щастливи герои
Торта Спондж Боб

1

Торта Спондж Боб и приятели

2

 

 

 

 

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top