Пипи спортува

Детски рожден ден с тема Пипи

Прочетено2200 пъти!

Детски рожден ден с тема Пипи е идеална предпоставка за щур купон, изпълнен с неочаквани обрати и всевъзможни лудории.

Пипи Дългото Чорапче – любим герой на много поколения. Нейният приключенски дух, вечния й копнеж към безгранична свобода, несломимия й дух и жаждата й за живот, такъв какъвто тя си го представя, не могат да оставят никого безпристрастен.

Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче – 9-годишна лудетина със собствени правила. Тя е необикновено силно момиче, богато и с талант да разправя врели-некипели, макар че никога не лъже със зла умисъл. Тя живее без родителски контрол и често се надсмива над възрастните – как е възможно някое дете да не я харесва? Вечният непукизъм на Пипи е просто заразен. В нейната компания всеки е обладан от желание за приключения и безгранично забавление.

Да, времето си тече, а ние стареем. Наесен навършвам десет години и това означава, че най-хубавите ми години са минали.“- Пипи.

 

Декорация за детско тематично парти „Пипи Дългото Чорапче“

Пипи Дългото Чорапче – най-силното от всички червенокоси момичета на света с лекота може да научи всеки да познае удоволствията в живота – е, ние поднесохме част от тях. Щуро, цветно и вкусно украсихме празничната маса. В стила на малката стихия заложихме на вкусотии, дето дават сила. Съкровища и плитки, плодове и напитки за допълнително вдъхновение и хъс за приключения.

 

Тематична декорация Пипи
Вода Пипи
Пипи маса
Съкровища за нещотърсачи

 

 

Парти диво в действие

Пипи Дългото Чорапче се обърна към рожденичката наша с поздрав най-сърдечен. Със специални заклинания и много обещания за изкарване чудесно, макар да не е лесно. Защото да лудееш и да пееш, да танцуваш и се смееш, иска сила и кураж. Но дечицата прекрасни бяха с това наясно. И на подобаващо ниво те бяха – купона максимално преживаха. Всички бяха малко изморени, но затова пък с много положителни емоции заредени. Печелиха битки и състезания, задоволяваха се техните желания.

Празничен поздрав от Пипи
Пипи лудории
Пипи строи
Пипи спортува
Пипи-забавления
Пипи винаги носи усмивки
Щуротиите на Пипи

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Тортата специална, по рецепта уникална, не позволихме на Пипи да я сътвори, за да не си навлечем ненужни беди. Помолихме я обаче да я поднесе за да се усмихне всяко дете.

Торта Пипи
Пипи поднася тортата

 

 

 

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top