Аниматор в тематичен костюм на Ариел малката русалка с КриБо

„Ариел“-тематично парти за детски рожден ден

Прочетено878 пъти!

„Ариел“ – тематично парти за детски рожден ден

Малката русалка Ариел превзе КриБо и го превърна в забавно морско дъно. Щуро парти с весели игри, дискотека с песни и танци почти до зори. Рожденничка засмяна и доволна мама…

Ариел е сред любимките на момиченцата, заради необикновения и магичен образ, съчетаващ русалка и човешко същество. Ариел е красива, своенравна, свободолюбива, решителна и дива. Точно като Вашето прекрасно малко момиченце, което мечтае да бъде русалка. Благодарение на едно морско тематично парти,

Вие помагате на дъщеричката си да „поплува“ в морето от емоции, „гмуркайки“ се в любимия образ на необикновената Ариел. След като това ще направи детето Ви безкрайно щастливо, защо да не ѝ го осигурите? Най-хубавото е, че Вие нищо не трябва да правите, за да бъде партито за рождения ден перфектно. Просто се свържете с нас и ние от КриБо ще се погрижим за всичко.

Декорация за детско тематично парти „Ариел“

Декорацията за детското тематично парти е едно от най-важните и ценени от гостите задължителни компоненти. За да почувствате солената обстановка на необятното морско дъно с безкрайните му изненади и красоти, ние се погрижихме да има има от всичко, което децата обичат.

На наредената трапеза ще откриете тематични  и специално приготвени за повода на рожденичката бутилки с минерална вода със стикер на Ариел. Очакват Ви и страхотни, събрани от морския бряг, сладки, желирани морски животинки, както и някои солени изкушения. За да бъде всичко в тон с желанието на най-специалното дете, което става с една година по-голямо, погрижили сме се и за тематична посуда на малки русалки. Ариел закачливо Ви наблюдава от подредените с вкусотии за хапване чинийки. Всичко свършва добре, когато изглежда така добре, както очаквате!

Парти диво в действие

Един купон не би бил истински без ролята на безценния аниматор, който да се занимава и да забавлява Вашите дечица. От КриБо знаем на кого да се доверим, за да сме сигурни, че ще изпълни добре своята роля. В конкретния случай нашата аниматорка от сърце се вживя в ролята на Ариел. Заедно с рожденичката и нейните приятели успя да ни пренесе в приказния свят на малката рускалка. Всички малчугани искрено се радваха и щуряха на воля „в дълбините“ на парти центъра.

Какво по-хубаво от това да успееш да направиш своето дете-рожденик щастливо и доволно? Единственото по-хубаво от това е да успееш да накараш всички присъстващи на неговото тържеството да си тръгнат с усмивки.

 

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Тортата е съществен елемент от всеки детски рожден ден. Истината е, че децата не бленуват за каква да е торта. Искат най-необикновената и красива торта. Тя трябва да изобразява любимия им герой, да е вкусна, да е голяма и задължително да е придружена от свещички за духане.

Ние от КриБо знаем това и се погрижихме тортата да отговаря на големите очаквания на нашата рожденичка.Както можете да забележите и от снимките, усмивката и на главната ни героиня, и на нейните гости са достатъчно красноречиви и показателни за ответната реакция и полученото одобрение.

Малката русалка Ариел помаха закачливо на децата и от прекрасната и вкусна торта, подготвена с много старание и любов. Ние сме доволни, когато Вие доволни.

Ако искате и Вашето дете да получи такова прекрасно тематично парти, без да се налага Вие да го организирате, свържете с нас и ние ще се погрижим.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top