Колаж от снимки на аниматори за детски тържества, рожден и имен ден в детски парти център КриБо

Аниматори За Детски Тържества Рожден и Имен Ден

Прочетено755 пъти!

Аниматори За Детски Тържества, Рожден и Имен Ден и…

Детски аниматор избери, празник весел направи! За рожден и имен ден или друго тържество, купон да е НЕобикновен и щуро празненство! На детето любимия герой покани за важния му ден!

Каква е ролята на аниматорите и защо е необходимо да участват в празника на детето?

Детските аниматори могат да направят едно тържество изключително специално. Изражението на лицето на всяко дете, когато види любимия си герой да оживява пред очите му, е просто безценно. Разбира се, винаги трябва да бъдеш много внимателен при избора на изпълнител за тази задача – все пак му поверяваш своето съкровище – твоето дете.

 Аниматорите са „приказните герои“, които се ангажират с тежката задача да веселят децата , докато се чувстваш като гост на празника, наслаждавайки се на спокойствие и комфорт. Дали ще избереш един, или двама аниматори също е от значение за доброто изживяване на малките човечета. Защото, бъди сигурен, че колкото повече са хората, които се заемат да ги забавляват, толкова по-дълго щастливите детски усмивчици ще се задържат по лицата им.

Какво трябва да знаеш преди да избереш аниматор за детско тържество? 

Всеки с по-голямо желание, любов към децата и минимални дози артистичност би могъл да стане детски парти-артист. Няма някаква специфична квалификация или регулиращ орган, който да дава одобрение. Така че как да избереш най-подходящия аниматор за детето ти? Предлагаме няколко прости и лесни съвети, които ще улеснят решението ти до известна степен:

  • Наблюдавай аниматор в действие, може би това е най-добрият вариант, за да решиш дали той е точно за повода. По този начин можеш да се убедиш, че човекът или хората, които избереш, ще знаят какво правят и да се успокоиш. Знаейки вече в действителност, че наистина са добри в работата си. В голяма степен ще знаеш, че ще получиш добро обслужване за парите, които харчиш за услугата.
  • Ако си нямал шанса да наблюдаваш аниматори по време на работа, тогава е най-добре да се довериш на някой, препоръчан от твой близък, останал доволен от дейността на аниматора.
  • Увери се, че знаеш точно за какво ще плащаш. Някои артисти могат да предоставят и музика, награди за групови игри и дори парти торбички с подаръци за малките гости. Децата биха могли да си отнесат изненадата у дома след приключване на тържеството.
  • Ако нито имаш възможност да провериш как работи даден аниматор, нито имаш познат с препоръки за някой специален, тогава се довери на детски парти клуб. Хората, които се занимават с детски тържества със сигурност познават подходящи персони от бранша. Те ще подходят професионално към поставената от теб задача, отговаряйки на изискванията ти да намерят най-добрия аниматор за празника на твоето дете.

Кой аниматор за детското тържество да избереш?

Изборът на подходящия аниматор за детското тържество играе основна роля за цялостното изживяване на празника. Знаеш, че детето ти има своята индивидуалност и може да харесва герои, които са различни от предпочитанията на неговите приятелчета. Така че се посъветвай с него, празникът и тържеството са лично негови и най-важното е, то да бъде най-удовлетворено!
Има голямо разнообразие от тематична анимация – популярна, класическа, универсална, основно за момичета и такава – главно за момчета. Ти познаваш детето си най-добре от всички, знаеш кои са любимите му герой, персонажи, филмчета, приказки… Но за да НЕ се получават неприятни изненади, разгледайте, помислете и изберете заедно аниматора за неговото тържество.

 

Популярна

Голям избор от популярни детски герои и персонажи, някои – чисто момчешки, други – главно за момичета и трети универсални. Изберете си просто!

Класическа

Вечно живите любими класически герои на деца и родители са тук. Добър избор за връщане в детството и на порастналите вече деца – родителите.

За момичета

Колекция от любимите принцеси, кралици, феи… на всички малки момичета. Почти всяко момиче иска да бъде принцеса, особено на рождения си ден. Абра кадабра….

За момчета

Супер герои, майстори, смели приключенци, пирати и нинджи – всичките са тук, най-добрият избор за партито на всеки малък юнак. Кое момче НЕ иска да е супергерой? Избери и вече си!

ИЗБЕРИ АНИМАТОР

Интересни факти за аниматорите от зората на тяхната поява

Хората, чиято работа е да осигуряват забавление или т.нар. аниматори – такива, каквито ги познаваме в наши дни, са претърпели много промени в дейността си от зората на тяхната поява. Виж някои интересни и любопитни факти за тях:

  • Терминът аниматор обхваща широка гама от услуги, например клоуни, фокусници, хора, занимаващи се с моделиране на балони, вентролози и т.н. Често аниматорите от миналото са обединявали две или повече умения по време на тяхното представяне. Например клоун, който може да бъде и магьосник или да прави различни модели от балони.
  • Хората, които създават животни и други усукани скулптури от балони се наричат балонни артисти.
  • Най-много скулптури от балони, направени за една минута, са 13 на брой. Балонените модели прави Джон Касиди в Ню Йорк през 2005 година.
  • Вентрологът, а именно лицето, което умее да говори като НЕ движи или едва забележимо движи устните си. Той създава впечатление, че гласът му се възпроизвежда и излиза от стомаха, а не от гласово-говорния апарат. Наименованието идва от латински и  буквално означава – да се говори от стомаха. Някога се е твърдяло, че шумовете, произведени от стомаха, всъщност представляват гласовете на мъртвите.
  • Някои хора се страхуват от вентролози. Този страх се нарича аутоматофобия.
  • Клоунът с най-големи обувки е цирковият клоун Коко от Латвия с номер 58.

Не подценявай незаменимата роля на забавните аниматори за детски тържества. Те със сигурност ще направят празника на детето много по-интересен, усмихнат и незабравим.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top