Елза и Анна в КриБо

Детски рожден ден Замръзналото кралство

Прочетено4702 пъти!

Детски рожден ден Замръзналото кралство

Веднага разтопяваме с усмивки, танци, песни и игри. Любима тема на малки и големи принцеси и … принцове. С подходяща декорация и перфектна анимация, купонът е с гаранция.

 

Няколко думи за „Замръзналото кралство“:

„Замръзналото кралство“ е американска анимация на Уолт Дисни  от 2013г. Това е 53-тият анимационен Дисни филм. Вдъхновен от приказката „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен. Филмът разказва историята на безстрашната принцеса Анна, която се опитва да  спаси сестра си Елза – имаща сила да замразява всичко, до което се докосне. Анна тръгва на епично пътешествие заедно със северния елен Свен, планинарят и търговецът на лед Кристоф и снежният човек Олаф да намери отчуждената си сестра Елза, чийто сили да заледява по невнимание поставят цялото царство във вечна зима. Но стига толкова за „Замръзналото кралство“. Нека видим как премина детското парти за рожден ден в КриБо.

Тематична украса за празничната маса

14045443_1328784937150087_1620982709_o
Тематична украса на маса Замръзналото кралство
20160624_173252
20160624_173009
Детско парти Замръзналото кралство
Замръзналото кралство за Никол

20160915_160940

 

Замръзналото Кралство - различна гледна точка
Замръзналото Кралство в цикламено и зелено
Елза и Анна в цикламено и зелено

 

Вариант на тематична украса Замръзналото кралство
Празнична маса на тема Замръзналото кралство
Елза и Анна - течатична декорация с храна

 

Разбира се, започваме с тематичната украса, която е един от основните и най-важни акценти на тържеството. Любимките на всички малки момиченца – двете сестрички Елза и Анна, закачливо намигаха на всички гости от прекрасните етикети на бутилките с минерална вода. Масата също декорирахме в мотив „Замръзналото кралство“ и се постарахме всички лакомства на нея да бъдат „снежно“ вкусни и в перфектен вид. Децата НЕ само похапнаха с наслада от всички вкусотийки, но и искрено се зарадваха на специалната обстановка, която от КриБо създадохме ексклузивно за празничния повод. Сред най-любимите лакомства на малчуганите се оказаха сладките с лика на забавното снежно човече Олаф, което сигурни сме, се харесва от малки и големи. А и как иначе, той е такъв пленителен образ.

 

Парти диво в действие

Кой като какво ще замръзне
pipnipipni-elsa
Елза състезание
Вълшебни заклинания от Елза
iznenadaaa-za-rojdenichkata
Елза приказва смехории

 

Елза, Елза и Анна
Героите са подивели
Да активираме момчетата

 

 

 

След като гостите с удоволствие хапнаха, пийнаха сокчета и от специалната вълшебна минерална вода за празника, дойде време за весели игри и забавления. Нашият детски парти център разполага с чудесен кът, където малчуганите могат на воля да дивеят. За да бъде обстановката още по-приказна, поканихме и самата принцеса Елза да посети рожденичката и нейните гости и да ги принесе във вълшебния свят на „Замръзналото кралство“. Красивата Елза в лицето на чудесния аниматор се погрижи децата да научат някои уникални принцески умения. Всички гости бяха пленени от нейните интригуващи номера и занимания, с които тя ги омагьоса, карайки ги да се забавляват искрено.

 

Без какво НЕ може детски рожден ден? ТОРТААААА

Елза и Анна на върха на тортата
Торта с фотодекор Елза и Анна
Едноетажна торта Елза и Анна

 

Торта Замръзналото Кралство
Елза, Анна и тортата
Вики духа свещичките

 

 

И на края, но НЕ и на последно място, идва прекрасната царствена ТОРТА за рождения ден, на която са подредени всички главни действащи лица в анимацията. Така не само тези, които харесват принцесите Анна и Елза са доволни, но и всички фенове на снежният човек Олаф, северният елен Свен и планинарят търговец Кристоф. Едно парче вкусна торта никога НЕ се отказва, макар и да НЕ Ви се иска да разваляте прелесния й приказен облик.

А вие мечтаете ли си за такъв купон?

Ние сме доволни, когато Вие сте доволни. Ако искате и Вашето дете има такова прекрасно тематично парти, без да се налага Вие да го организирате, свържете с нас и ние ще се погрижим.

Няма Коментари

Коментирай Не Се Спирай

To Top